Andra berättar

Våra guldkunder

På Hannells IT ser vi hellre till möjligheter och värden än begränsningar. Vi samarbetar med företag inom vitt skilda branscher och i olika storlekar. Här kommer några korta kommentarer om oss från våra guldkunder:

pelly logo

LARS WARBERG, LOGISTIKCHEF PELLY BUTIKSINREDNINGAR AB

”Hannells IT, en viktig del för att kunna utvecklas!”

”En viktig del i att kunna utvecklas, för både företag och individ, är bra och tillförlitlig dokumentation.”

ÖKAD FÖRSTÅELSE VID UTVECKLINGEN AV FÖRETAGET
”Möjligheten att öka delegeringen av arbetsuppgifter så att rätt arbete utförs på rätt ställe, av rätt person och vi rätt tillfälle gör arbetet både effektivare och intressantare. Detta innebär ökad förståelse för individens roll i att utveckla företaget.”

EN KUNNIG OCH PROAKTIV SAMTALSPARTNER
”Hannells IT gör det möjligt för oss att hantera vår dokumentation på ett tillförlitligt sätt, att vår dokumentation sorteras, samordnas, struktureras och kommuniceras. Vi har i Hannells IT en kunnig och proaktiv samtalspartner när vi kontinuerligt utvecklar vårt processarbete.”

FAKTA OM PELLY BUTIKSINREDNINGAR AB
VERKSAMHET: Levererar kompletta lösningar inom butiksinredning för större kedjekunder samt enskilda butiker.
ORT: Falkenberg, Oslo
ANTAL ANSTÄLLDA: 65
OMSÄTTNING: 160 763 TKR
www.pellybutik.se

bygghemma logo

JOHAN UDDH, FD. UTVECKLINGSCHEF BYGGHEMMA.SE

”Här finns värdefull kunskap.”

”Vi har bara samarbetat en kortare tid och kan därför inte beskriva samarbetet över tid. Vi känner dock att vi har mycket nytta av den kunskap som Hannells IT besitter inom flera olika områden.”

PROJEKTLEDNING & IT-REVISION
”Hannells IT har hjälpt oss i första läget att göra en IT-revision. Nu är de också involverade i projektledningen av ett projekt som rör vårt affärssystem. Ett projekt som ska medföra besparingar både ekonomiska och tidsmässiga.”

FAKTA OM BYGGHEMMA.SE
VERKSAMHET: Erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmafixaren från kända svenska varumärken – levererade direkt till dörren. All handel sker via Internet.
ORT: Oskarshamn och Kalmar
ANTAL ANSTÄLLDA: 33
OMSÄTTNING: ca 154 MSEK
www.bygghemma.se

gårdens lilla butik logo

MIKA SLÄTTSJÖ, ÄGARE GÅRDENS LILLA BUTIK

”De fångade direkt den rätta känslan.”

”Vi har samarbetat med Hannells IT i flera år. När vi skulle göra vår hemsida var det väldigt viktigt att hitta den rätta känslan, den skulle spegla vår atmosfär i butiken samtidigt som den skulle förmedla vårt arbete på gården.”

VI SPARAR MYCKET TID PÅ DESSA LÖSNINGAR.
”Resultatet blev fantastiskt! Nu kan jag enkelt uppdatera bilder och texter samtidigt som våra sociala medier speglas direkt på hemsidan! Vi sparar mycket tid på dessa lösningar.”

HÖG SERVICE OCH PEDAGOGISKT.
”För mig var det viktigt att få den rätta känslan både på hemsidan och på Facebook. Jag kunde inget om varken hemsidor eller sociala medier ur ett företagsperspektiv sedan tidigare men för oss var det viktigt att spegla atmosfären i butiken, och det lyckades verkligen Hannells IT att göra!”

ALLT GÅR ATT LÖSA – INGET ÄR OMÖJLIGT!
”Det är skönt att ha en samarbetspartner som förstår mina frågor och ser möjligheterna för min verksamhet. Ibland behöver man ett bollplank att bolla idéer och lösningar med. Hannells IT realiserar snabbt mina idéer med smarta lösningar.”

FAKTA OM GÅRDENS LILLA BUTIK
VERKSAMHET: I charmiga Gårdens Lilla Butik hittar du produkter från deras gård Ödgärdet och från andra lokala producenter. Deras utbud varierar allt efter säsong och vad gården har att erbjuda just då. Snart erbjuds även ett egenproducerat köttsortiment. De har även ett stort sortiment av fina presenter – med andra ord godsaker för både magen och ögat!
ORT: Falkenberg
ANTAL ANSTÄLLDA: 3
OMSÄTTNING: ca 1 700 TKR
www.gardenslillabutik.se

SFM logo

JENNY BILLING TORSTENSSON, VERKSAMHETSCHEF STIFTELSEN FALKENBERGS MONTESSORISKOLOR

”Behöver inte formulera problemen.”

”Vi har samarbetat med Hannells IT en tid och de har hjälpt oss att digitaliserat vår verksamhet för att effektivisera och säkerställa informationen i och utanför stiftelsen.”

FÖRSTÅR VÅRT BEHOV.
”Det är värdefullt för oss att inte behöva sätta sig in i de olika frågeställningarna kring IT utan Hannells IT ser ”bara” till att allt fungerar. Vi uppskattar framförallt att Hannells IT förstår mig som användare direkt och kan enkelt förklara för oss.”

SNABBT OCH TILLGÄNGLIGA.
”Hannells IT löser våra frågeställningar snabbt och är alltid tillgängliga för oss vilket vi värderar högt. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete.”

FAKTA OM STIFTELSEN FALKENBERGS MONTESSORISKOLOR
VERKSAMHET: Stiftelsen Falkenbergs Montessoriskolor är en föräldradriven stiftelse utan vinstsyfte som bedriver förskoleverksamhet med Montessoripedagogik. Idag finns fyra förskolor med nio avdelningar i Falkenberg.
ORT: Falkenberg
ANTAL ANSTÄLLDA: 38
www.montessorifalkenberg.se

A-kembaren i Falkenberg AB - logotyp

JOHAN PERSSON, ÄGARE AV A-KEMBAREN I FALKENBERG AB

”E-handel skapar nya affärsmöjligheter!”

”A-Kembaren arbetar med kemtvätt, textilvård, försäljning av kläder samt profilprodukter. I mitten av 2014 fick A-kembaren i Falkenberg AB en ny stor kund; Carlsberg Sverige AB. Tidigt i upphandlingen valde A-kembaren att ta med sin samarbetspartner Hannells IT för att anpassa en e-handel utifrån Carlsbergs behov och arbetsprocesser.”

DET VAR EN SJÄLVKLARHET ATT TA MED HANNELLS IT TIDIGT I PROCESSEN MED ANLEDNING AV DERAS KOMPETENS
”Idag levererar A-kembaren alla Carlsbergs arbetskläder som de beställer via e-handeln som Hannells IT gjort tillsammans med A-kembaren och Carlsberg Sverige. Redan efter lanseringen av e-handeln började A-kembaren titta på fler effektiviseringar för att ge sina kunder bästa möjliga service tillsammans med Hannells IT.”

>> Klicka här för att se deras berättelse

FAKTA OM A-KEMBAREN I FALKENBERG AB
VERKSAMHET: Allt från nya profilkläder till företag till kemtvätt av skjortor. A-kembaren har såväl företagskunder som privatpersoner till alla sina tjänster.
ORT: Falkenberg
ANTAL ANSTÄLLDA: 12
OMSÄTTNING: ca 12 943 TKR
www.a-kembaren.se

industrilackering logo

STEFAN LIBÄCK, PRODUKTIONSCHEF, INDUSTRILACKERING AB

”Hannells IT levererade hela paketet!”

”Vi hade lösningar med olika leverantörer men sökte någon som kunde leverera en helhetslösning basderad på våra behov. Hannells IT förstod direkt vårt behov och tog fram ett paket som passade oss.”

SUPERB SUPPORT
”Redan från början visade de att de har en superb support och hjälper oss direkt med det frågor vi har samt att komma igång med de lösningar vi beställt. Med Hannells IT har vi fått förenklad dokumentation och redovisning. De hjälper oss även med backup, mail och hemsida.”

”Vi rekommenderar Hannells IT och är väldigt nöjda med allt!”

FAKTA OM INDUSTRILACKERING AB
VERKSAMHET: Ett ytbehandlingsföretag med servicekänsla som är auktoriserade både för verkstadsmålning & fältarbeten. Industrilackering AB arbetar med rostskydd, blästring, glasblästring, sprutförzinkning, metallisering, lastvagnslackering, brandskyddsmålning mm.
ORT: Falkenberg
ANTAL ANSTÄLLDA: 9
OMSÄTTNING: ca 9 871 TKR
www.industrilackering.com

Kålle Gunnarsson - logotyp

KÅLLE GUNNARSSON, DRIVER FÖRETAGEN STAGE FANTASY AB, KÅLLE KÅNSULTING, KÅLLESSEUM OCH STORANS KULINARISKA

”Ny kommunikationsplattform”

”Tillsammans med Hannells IT har vi tagit fram en helt ny kommunikationsplattform för alla våra verksamheter. Vi är glada att Hannells IT hjälpt oss med allt från idé till lansering.”

”Vi rekommenderar varmt Hannells IT!”

FAKTA OM KÅLLE GUNNARSSON
VERKSAMHET: Kålle Gunnarsson producerar musikal- och teaterföreställningar, arbetar med regissering och produktioner, driver Teater Storan och Storans Teaterskola samt bedriver kulinarisk catering & miljövänlig städ.
ORT: Falkenberg, Göteborg, Stockholm
www.kållegunnarsson.se

Falkenbergs FF - logo

PATRIK LUNDGREN, KLUBBCHEF FALKENBERGS FF, LAGET VID HAVET

”Full koll på verksamheten tack vare Hannells IT”

”Att ha ett lag med i allsvenskan kräver en hel del arbete och vi är så stolta över allt engagemang som våra medlemmar, företagare och frivilliga ger oss. Men det krävs också att vi har full koll på vår verksamhet. För att kunna förenkla detta arbete vände vi oss till Hannells IT”

FÖRENKLADE ARBETSPROCESSER
”Vi har fått hjälp att förenkla våra arbetsprocesser, hantera informationen som ska ut och som kommer in samt utveckla vårt arbete i våra system.”

FAKTA OM FALKENBERGS FF
VERKSAMHET: Falkenbergs FF (FFF) är en fotbollsklubb i Falkenberg. Genom seger i Superettan 2013 kvalificerade sig FFF för spel i Allsvenskan där laget fortfarande spelar.
ORT: Falkenberg
OMSÄTTNING: 27 MSEK
www.falkenbergsff.se